Wednesday, December 8, 2010

Merdeheka

MERDEKAAAAAA!!

one word says it all :) say good bye to school life,say hello to Respected Graper Alliance[Persatuan Penganggur Terhormat] !

suggested to-do list sebelum kita melangkah ke alam kolej:
1.Mekdi ritual,smp ala2 nk kena halau gitu
2.picnic with the activians
3.clubbing..eh slh..driving license
4.wayang!
5. PLKN (utk yg dpt)
6. compulsory part time job!

that's what i suggest,what are you guys gonna do during this 3-month break?

notakaki: terdengar sora amirul bob aka ogre of KD10 buat countdown 5 seconds to merdeka before bio paper 3 habis.and utk menambah kpd kegampangannya,invigilator yg jaga room C pun join skali -_-

Thursday, December 2, 2010

penamat baju putih kain hijau lumut /biru cair

with this, im declare that this blog was closingg [sambil baling topi graduasi.] bye legasi aktif, gonna miss u a lot so much!

bi aku terabor?pedulik,

Saturday, November 20, 2010

PERJUANGAN KE [??]

WATASHI SINDAGUCCI MUNAKPAKAIPRADAJE KUSUKAMEKDIIIIIIIIIIIIIIII

WATACIIIIII!! JENEGJEGJEJE
OK KORANG SELAMAT BERSPM. SAMA SAMA KITA DOAKAN UNTUK RAKAN SEKELAS SUPAYA KELAS AKTIF MUNGKIN POSSIBLYPROBABLYPERHAPMAYBE MENJADI KELAS YANG TERAMAI DAPAIT STRAIGHT A'S BEBEH! AMIN.

"YA ALLAH,KAU BANTU LA KAMI SEMUA .SEMOGA KEJAYAAN MILIK KAMI" AMIN YA RABBAL ALAMIN.

Thursday, November 11, 2010

last laugh? :')

Ni kelas ke reban ayam?
Ni budak 17 tahun nak amik SPM ke budak 12 tahun nak amik result UPSR?

Out of words, more than words ♥ :')


video

Monday, November 8, 2010

BETWEENHEAVEN&HELL

malas nak berkarangancontoh, amik ni post selekeh

can't believe im actually saying this, apatah lagi on the last week of my entire 11-year school life pfft but ..

SCHOOL TODAY WAS FRIGIN AWESOME!

ni la akibat terlalu banyak hari ponteng kot sampai hari ni rasa macam hari pertama sekolah ok sumpah malas nak blog

rangka karangan je la

oreo - jeruk - roti cheese - kantin koperasi dah tak memberangsangkan - rehat?apatu? - oihasidjfhajfhah zzzzzzzz - karaokelas

&&&& DAH JUMPA ANTHEM UNTUK GRADUATION :'D :'D :'D :'D

FOSHURE!!!!!!!!!!!!!

Jom weh ramai ramai berfixiebasikal ke Segi nanti pakai robe Pope/Harrypotter? adhfjafnhjakafjalksfjaklsjdalj

WE ARE THE KINGS & QUEENS OF PROMISE unsur syirik MAYBE THE CHILDREN OF A LESSER GOD ahjfdhajdfhkjshjfhsjkdfhkjsdhfkjshkfhs

Wednesday, October 27, 2010

BILA KEMARUKKK SPM

>> di kala Spm ada 26hari lagi budak budak kelas 5 aktif masih mengomel mengomplen mengutuk belakang me me me dan segala jadah me- kerana terlalu dihujani kertas kertas percubaan seantero negeri buat berat kilo beg,beg dag berkilo tapi masih dan akan bertambah berat samapi bongkok sabut -_- itu namanya sumpah kupurr orang dah tolong nak bantu dapat A+ kononnya yang mereka ni [termasukk aku] haha masih mengomplen dan bila nak buatnya? jom nyanyi lagu "suatuu hari annti.." selepas SPM -.-' perlukah?

>>bila dihujani ,dilambaki,diberati dengan kertas kertas tersebut,buku yang bau kedai kat rumah tu nak letak mana? letak kat dalam mekrowave?dalam wosing mesen? dalam periuk nasik buat sup buku bila makan terus jadi pandai? kamon kita ada lagi 26 hari balablalbabala tolak makan tolak berak tolak tulis blog tolak tidor tolak online tolak tambah darab bahgi semua kita ada tak sampai dopopatjam pun nak cover balik semua subtopik 10 subjek muhahahah. ini kenyataan dan hadapainya -.- buku tu? boleh jadi pneman mimpi

>> tinggal lagi 26 hari balbalalbalbalablal keadaan masih sama masih seperti dulu masih konstant seperti 2 3 4 5 6 bulan lepas semasa dalam kelas cuma ada sikit perubahan.perubahanya, ada buku ata meja .[buku latihan] kali ni kalau ada masa free baru sentuh/ buat.selama ni buat apa? yaaaaa good kuestion selama ni memekak tak tentu hala tidor sampai keluar amylase sokseksoksek pasal awekk pakwe gay semuajadah soksek planing nak outing kememeh walaupun jarak outing tak sampai 1 marhalah .oh "baru boleh cakap,ruginyaa masa kita soksek soksek pasal benda tu?ayoyoyoyoyyo lebih baik study..-.- its too late opologaise"

>> nak dekat 26hari SPM jugak kita masih ditipu oleh si mata duitan pelbagai seminar buat duit last minute dipropaganda sekekeliling selangor $$ masyuk beb .tak payah cukup ditipu dan terus ditipu inputnya zero hiburannya 100% mana pergi ilmu kalau tak de input?? -.-'insaf insaf. tapi yang BI tadi sumpahhh lawak dia tengah perli aku la bencinyaa tunggu kau essay bi kalau nak dapat 40 and above tu memang tak dapat la bagi continous writing kala nak dapat 35 tu aku akan usahakan amin.doakan yerh? :D mueheheheh

" ha? study? stidor? ..ok bye bantal panggil suruh tidor zzzz "
permisi k thknbyenite.

Wednesday, October 20, 2010

hari ini esok dan seterusnya

Baru dua hari ponteng tak hadir tapi dah rasa macam lama gila -forever!

If you count out Monday - tu pun datang lambat (halfday hahaha) - then I haven't been in school for almost a week i guess?

Missed me homies? ;)

Entah la aku rindu sekolah ke tidak? Tapi bila jejak kelas tu rasa macam kelas dah lain gila gila gila gila tapi taktau apa yang berbeza. Just has a different light to it - sinaran mentari menyinari hahahaha.

Miss On mintak surat cuti. I'm still thinking of what excuse to use other than "I hate school". hah

AND STOP MAKING CARTOONS ABOUT ME AND MY LIFE!!!!!!